Ανδρεόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ανέβασε την ποιότητα του και τη δύναμη του από το σερβίς»
Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το ματς τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν ποιότητα στο σερβίς, ενώ επισήμανε πως οι Πράσινοι κάποια στιγμή θα φτάσουν σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:
«Ο Ολυμπιακός ανέβασε την ποιότητα του και τη δύναμη του από το σερβίς και μας έβγαλε έξω από το φιλέ, αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε στην επίθεση και αυτό έγινε καθόλη τη διάρκεια των επομένων σετ και έφτασε στη νίκη», είπε αρχικά
«Όχι όχι, δεν συμβαίνουν αυτά στις μεγάλες ομάδες. Δώσαμε ένα σκληρό παιχνίδι, το χάσαμε, είμαστε στεναχωρημένοι, δεν νομίζω πως είχε να κάνει με αυτό», τόνισε για το αν οι παίκτες του πίστεψαν πως τελείωσε το ματς στο 20-19 του δεύτερου σετ και συνέχισε λέγοντας:
«Είμαστε στεναχωρημένοι. Σήμερα από το αγωνιστικό μέρος και χθες με αυτό που συνέβη στο γήπεδο μας χωρίς να έχει καμία υπαιτιότητα ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε οι οπαδοί του. Αυτό που έχει σχεδιάσει ο Παναθηναϊκός θα συνεχιστεί.
Είναι ενιαίος και όλοι μαζί ενωμένοι έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό εδώ από εκεί που ξεκίνησε. Θα το συνεχίσουμε και όπως τον Δεκέμβρη του 2021 σε ένα παγκάκι στην Κωνσταντινούπολη δώσαμε μεταξύ μας μια υπόσχεση έτσι σας λέω και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει σε έναν τελικό ευρώπης και θα τον κατακτήσει».
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 ακόμη στρατιωτών στη Μέση Ανατολή

