
Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης τον Αύγουστο του 2022 – Δράστης ο γιος της
Η σύλληψη του δράστη έγινε σήμερα, Τρίτη ύστερα από ένταλμα του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κέρκυρα, ένας 64χρονος ημεδαπός με την κατηγορία της δολοφονίας της 93χρονης μητέρας του, τον Αύγουστο του 2022. Ο άντρας φέρεται να στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη είχε εντοπιστεί νεκρή εντός της οικίας της, το μεσημέρι της Κυριακής στις 28 Αυγούστου του 2022.
Η σύλληψή του, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, έπειτα από ένταλμα που είχε εκδωθεί από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, κατόπιν προανάκρισης που είχε διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά δεδομένα και συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά
- «Θέμα ημερών να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του ο Σαλάχ»
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση


