
Στα σκαριά νέος πολυχώρος για τους Κρήτες της Αττικής
Οι Κρήτες της Αττικής θα αποκτήσουν τον δικό τους πολυχώρο στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης επιφανείας 250 τ.μ.
Την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλει στη χρηματοδότηση υλοποίησης ενός πολυχώρου που σχεδιάζεται από τον δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης σε σημείο κοντά στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» από τον Σύλλογο Κρητών Αργυρούπολης.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει την υλοποίηση της πρότασης που έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια από τον δήμο προκειμένου να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος 250 τετραγωνικών, καθώς και η ειδική διαμόρφωση σημείου στο οποίο θα μπορούν να λειτουργούν θεματικές εκθέσεις με επίκεντρο την παρουσίαση του πολιτισμού, της ιστορίας και των κρητικών προϊόντων.
Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Με τη συγκεκριμένη πρόταση, η Κρήτη θα αποκτήσει «το δικό της σπίτι» σε ένα κομβικό σημείο το οποίο τα επόμενα χρόνια θα αναδειχθεί ως πόλος έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της Αττικής, αλλά και για κάθε επισκέπτη. Με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο συζητήσαμε και διερευνούμε τη δυνατότητα εξεύρεσης αντίστοιχου πολυχώρου και για τους Ηπειρώτες».
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 90-81: Οι Θεσσαλονικείς …ισοφάρισαν και η πρόκριση θα κριθεί στα Λιόσια
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία
- Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από την πεζογέφυρα της Εκτενεπόλ
- Οι πέντε (πολύτιμες) μέρες του «σκακιστή»
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Απροετοίμαστη η Wall Street για μια απότομη αύξηση ομολόγων



