Το φως της δημοσιότητας είδαν οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς.
Αυτή αποτελείται από τους, Πεπ Γκουαρντιόλα, Κάρλο Αντσελότι και Λιονέλ Σκαλόνι.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ τότε θα απονεμηθούν επίσης τα βραβεία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή σε ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, για τον καλύτερο σε κάθε θέση (τερματοφύλακα, άμυνα, κέντρο και επίθεση), αλλά και για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.
The three finalists for #TheBest FIFA Men’s Coach Award have been revealed!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.