Θέση Μαρινάκη για SL2: «Δεν θα μιλήσει με όσους έχουν κάνει την κατηγορία συνδικάτο εγκλήματος»
Ξεκάθαρη είναι η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη γύρω από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Superleague 2. Και εκφράστηκε για άλλη μια φορά υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους επικεφαλής της Super League 2 ως πρόεδρος της Stoiximan Super League.
Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει βάλει «λουκέτο» ως αντίδραση για τα χρήματα από το στοίχημα, συνέστησε επιτροπή για να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς. Κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει με την Σούπερ Λιγκ όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η θέση του είναι πως «… δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν».
Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των play-offs της Super League.
Ο Ράφα Ναδάλ άνοιξε στη Μαγιόρκα έναν νέο βιωματικό χώρο αφιερωμένο στην καριέρα και τη φιλοσοφία ζωής του, επιχειρώντας να μετατρέψει την προσωπική του διαδρομή σε πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.