Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκαλτιέ: «Θα συνέλθουμε γρήγορα»

Γκαλτιέ: «Θα συνέλθουμε γρήγορα»

Τι είπε ο Γκαλτιέ μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Κύπελλο.

Παρά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ (ήττα με 2-1), στο κύπελλο Γαλλίας, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, έδειξε να μην ανησυχεί για την συνέχεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, ταξιδεύει το Σάββατο στο Μονακό για το ντέρμπι με τους Μονεγάσκους, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εάν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, υπήρξε πολύ μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε να βγούμε απ’ αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε πολύ χώρο σε βάθος», σχολίασε ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε ένα… ηλίθιο γκολ μετά την ανάπαυλα και από εκείνη την στιγμή, δεν ήμασταν καλοί.

Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μένουμε σε αυτόν τον αποκλεισμό. Θα ανακάμψουμε γρήγορα και θα καθαρίσουμε το μυαλό μας, ώστε αυτή η απογοήτευση να μην είναι σημαντικό βάρος. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο γι ‘αυτό, έχουμε αποκλεισθεί. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Νεϊμάρ βρήκε τους κατάλληλους χώρους κι έδωσε καλές πάσες. Μετά, ήταν πιο περίπλοκο για εκείνον αλλά και για όλους».

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024