Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης καταστήματος βρήκε νεκρό τον άστεγο που φιλοξενούσε
Ο ιδιοκτήτης βρήκε τον άντρα νεκρό ξημερώματα Σαββάτου.
Σε σοκ βρίσκεται ιδιοκτήτης καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, καθώς νωρίς το πρωί βρήκε νεκρό τον 59χρονο άστεγο που φιλοξενούσε στο μαγαζί του.
Φέρεται πως ο 59χρονος βρήκε αιφνίδιο θάνατο την ώρα που κοιμόταν μέσα στο κατάστημα επί της οδού Μπαλάνου κοντά στην πλατεία Άθωνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από μάρτυρες, στο σημείο βρέθηκε η ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστής. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς φέρεται πως ο άντρας πέθανε από παθολογικά αίτια, λόγω χρόνιου προβλήματος με την καρδιά του.
- Φιντάν: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Απαιτείται σχέδιο τελικής έκβασης»
- Τουρισμός: «Φρένο» στις κρατήσεις – Η διάρκεια του πολέμου θα καθορίσει τη σεζόν
- Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε πολίτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή, με κοινωνική Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται το «δικαίωμα στη σιωπή» σε υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ, πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Ο Μαυροπάνος σκόραρε κόντρα στη Σίτι και «τρέλανε» τους οπαδούς της Άρσεναλ στα social media (pics)
- Πώς κατέληξε να στάζει τόσο δηλητήριο ο διάλογος για τα φετινά Όσκαρ;


