Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέφυγαν σε μπάτσελορ: Πλήρωσαν άστεγο για να κάνει τατουάζ το όνομα του γαμπρού στο μέτωπό του

Ξέφυγαν σε μπάτσελορ: Πλήρωσαν άστεγο για να κάνει τατουάζ το όνομα του γαμπρού στο μέτωπό του

Ήταν άνεργος και κοιμόταν στον δρόμο, όταν η ομάδα των θλιβερών Βρετανών του πρόσφερε 100 ευρώ για να κάνει το τατουάζ.

Ένας άστεγος που δέχτηκε λεφτά από μια παρέα αντρών, που έκαναν μπάτσελορ πάρτι στο Μπενιντόρμ της Ισπανίας, για να κάνει τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα του γαμπρού, αποφάσισε μετά από τέσσερα χρόνια να το αφαιρέσει.

Κάθε δύο μήνες τον περασμένο χρόνο, ο Tomek Matuszewki υπέβαλε τον εαυτό του σε μια βασανιστική διαδικασία τεσσάρων λεπτών για να αφαιρέσει το όνομα του άντρα.

Έχει γεμίσει κάθε σπιθαμή του σώματός του με τατουάζ – Τον αποκαλούν «πατέρα δαίμονα»

Τώρα το μεγαλύτερο μέρος του τατουάζ έχει σβηστεί, αν και έχει ακόμη τρεις τελευταίες συνεδρίες που πρέπει να αντέξει, καθώς το δέρμα του μετώπου είναι πολύ λεπτό για να αφαιρεθεί αμέσως.

Ο Tomek Matuszewki, 39 ετών, πληρώθηκε από ένα πάρτι ελαφιών στο Benidorm για να κάνει τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα του γαμπρού, «Jamie Blake».

Φοβερά επίπονο

«Είναι ο χειρότερος πόνος που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», είπε ο Matuszewki.

Το 2018, ο εκπαιδευόμενος σεφ ήταν άστεγος, όταν η ομάδα των θλιβερών Βρετανών του πρόσφερε 100 ευρώ για να κάνει το τατουάζ.

Κάθε δύο μήνες τον περασμένο χρόνο, ο Matuszewki υποβαλλόταν σε μια βασανιστική διαδικασία τεσσάρων λεπτών για την αφαίρεση του ονόματος του Βρετανού.

Απελπισμένος και πεινασμένος – έχοντας φτάσει στην Ισπανία, μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό από την αρραβωνιαστικιά του, από την πατρίδα του τη Πολωνία – δέχτηκε πρόθυμα.

Αλλά μόλις το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε με το όνομα «Τζέιμι Μπλέικ» στο μέτωπό του, ένιωσε ότι βίωσε τον πλήρη εξευτελισμό.

Η πρόθεση ήταν ο Matuszewki να έχει στο μέτωπό του με μελάνι το «North Shields, NE28» – τη διεύθυνση κατοικίας του Blake, αλλά δεν άντεξε τον οδυνηρό πόνο μετά τα δύο πρώτα γράμματα και έπρεπε να σταματήσουν.

Ο κύριος Matuszewki είχε αρχικά χαμογελάσει όταν του έβαλαν το μελάνι για πρώτη φορά (παραπάνω), η πρόθεση ήταν να κάνει τατουάζ το "North Shields, NE28" στο μέτωπο του κ. Matuszewki, αλλά ήταν πολύ οδυνηρό και σταμάτησαν μετά από δύο γράμματα

Η είδηση που έγινε viral

«Ήταν τρομερό μετά – ένιωσα ότι όλοι με κοιτούσαν. Έπρεπε να πάω παντού με καπέλο. Έπαιρνα τηλεφωνήματα ακόμη και από φίλους στην Πολωνία που το είχαν διαβάσει στις ειδήσεις», είπε.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έδειχναν συμπάθεια για την κατάστασή του, για άλλους ήταν ένα σημάδι ότι μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν ως έναν άνθρωπο με «λιγότερη αξία επειδή ζούσε στο δρόμο».

Ο Matuszewki, ο οποίος ταξίδεψε από την Πολωνία στην Ισπανία μετά το χωρισμό με την αρραβωνιαστικιά του, πρόσφατα διαγνώστηκε με οστεονέκρωση και στα δύο ισχία, κατά την οποία το οστό πέθανε.

Ο Matuszewki ζήτησε να φυλακιστεί το μέλος της παρέας, το οποίο ισχυρίζεται ότι τον πλήρωσε για να κάνει το τατουάζ όπως και τον τατουατζή.

Αλλά αποκάλυψε ότι έχει λάβει την παραμικρή συγγνώμη από τους υπεύθυνους.

«Θα το έκανες αυτό στον χειρότερο εχθρό σου;» αναρωτάται ο Matuszewki.

Τώρα θέλει ο Μπλέικ, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να πληρώσει τον λογαριασμό για την αφαίρεση του τατουάζ, που μέχρι στιγμής έχει φτάσει περίπου τα 1.500 ευρώ.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024