To επικό τατουάζ του Ριτσάρλισον με Ρονάλντο, Νεϊμάρ και… τον εαυτό του! (pics)
Μετά τον αποκλεισμό σοκ της Βραζιλίας στους «8» του Μουντιάλ από την Κροατία, ο Ριτσάρλισον «χτύπησε»… ένα εκπληκτικό τατουάζ με το «φαινόμενο», τον Νεϊμάρ και τον εαυτό του.
Η Βραζιλία αποκλείστηκε στους «8» του Μουντιάλ στο Κατάρ από την Κροατία στα πέναλτι και έτσι η πολυνίκεις της κορυφαίας ποδοσφαιρικής έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στον θρόνο της και επέστρεψε πρόωρα σπίτι της.
Ο Ριτσάρλισον μετά το κάζο αυτό της «Σελεσάο» αποφάσισε να κάνει ένα εντυπωσιάκο τατουάζ, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με άλλους δύο Βραζιλιάνους θρύλους, τον Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ.
Στα αριστερά απεικονίζεται το «φαινόμενο», κέντρο ο ίδιος, και στα δεξιά ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ πάνω από τους τρεις παίκτες υπάρχει μια σημαία της Βραζιλίας στον δεξί ωμό. Στον αριστερό ώμο υπάρχει επίσης η φράση «Πελέ έκανες τη Βραζιλία να χαμογελάσει».
Κάτω από όλα αυτά υπάρχει πάλι ο ίδιος ο Ριτσάρλισον κοιτώντας προς τα πάνω και φορώντας την φανέλα με το νούμερο 9.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!