To επικό τατουάζ του Ριτσάρλισον με Ρονάλντο, Νεϊμάρ και… τον εαυτό του! (pics)
Μετά τον αποκλεισμό σοκ της Βραζιλίας στους «8» του Μουντιάλ από την Κροατία, ο Ριτσάρλισον «χτύπησε»… ένα εκπληκτικό τατουάζ με το «φαινόμενο», τον Νεϊμάρ και τον εαυτό του.
Η Βραζιλία αποκλείστηκε στους «8» του Μουντιάλ στο Κατάρ από την Κροατία στα πέναλτι και έτσι η πολυνίκεις της κορυφαίας ποδοσφαιρικής έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στον θρόνο της και επέστρεψε πρόωρα σπίτι της.
Ο Ριτσάρλισον μετά το κάζο αυτό της «Σελεσάο» αποφάσισε να κάνει ένα εντυπωσιάκο τατουάζ, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με άλλους δύο Βραζιλιάνους θρύλους, τον Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ.

Στα αριστερά απεικονίζεται το «φαινόμενο», κέντρο ο ίδιος, και στα δεξιά ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ πάνω από τους τρεις παίκτες υπάρχει μια σημαία της Βραζιλίας στον δεξί ωμό. Στον αριστερό ώμο υπάρχει επίσης η φράση «Πελέ έκανες τη Βραζιλία να χαμογελάσει».

Κάτω από όλα αυτά υπάρχει πάλι ο ίδιος ο Ριτσάρλισον κοιτώντας προς τα πάνω και φορώντας την φανέλα με το νούμερο 9.

- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442