Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2: Ο «Δικέφαλος του βορρά» επέστρεψε, τα πέναλτι επίσης

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2: Ο «Δικέφαλος του βορρά» επέστρεψε, τα πέναλτι επίσης

Με ένα πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρώτο μέρος και ένα γκολ του Μπράντον Τόμας στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Καλαμάτας με σκορ 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 10/1 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλαματά, επικρατώντας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έλυσε τον… γόρδιο δεσμό με ένα πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρώτο μέρος. ενώ ο Μπράντον Τόμας στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε το «κερασάκι» για να φτάσουν οι Θεσσαλονικείς στη νίκη και να έχουν το πάνω χέρι ενόψει του αγώνα στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, χωρίς πολλές φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να βρει τους ανοιχτούς διαδρόμους που θα ήθελε ώστε να γίνει απειλητικός και να βάλει δύσκολα στην άμυνα της «μαύρης θύελλας».

Η λύση για τον Δικέφαλο δόθηκε από το σημείο του πέναλτι μετά από ανατροπή του Κωνσταντέλια από τον Ασίγμπα. Την ευθύνη ανέλαβε στο 26′ ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο φορ να μην λαθεύει να κάνει το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καλαμάτα είχε μια σημαντική στιγμή στο 42′ όμως ο Κοτάρσκι με εντυπωσιακή ενέργεια πήρε την… μπουκιά από το στόμα του Μπακαγιόκο και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του. Σκορ που έμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα φαινόταν να πατά καλύτερα και να προσπαθεί να απειλήσει, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού οι αμυντικές ενέργειες του ΠΑΟΚ ήταν αυτές που έπρεπε. Στο 70′ ο Τάτος εκτέλεσε ένα κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Μπακαγιόκο πέρασε λίγο άουτ.

Το 2-0 για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 78′ με σκόρερ τον Μπράντον Τόμας που είχε περάσει ελάχιστα λεπτά πριν στην αναμέτρηση. Ο επιθετικός του Δικεφάλου βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έτσι μπόρεσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, κλειδώνοντας τη νίκη. Έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε το διπλό.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024