Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίσι Σούνακ: Ρώτησε άστεγο εάν εργάζεται σε επιχειρήσεις και ξεσήκωσε δικαιολογημένα αντιδράσεις

Ρίσι Σούνακ: Ρώτησε άστεγο εάν εργάζεται σε επιχειρήσεις και ξεσήκωσε δικαιολογημένα αντιδράσεις

Ο Ρίσι Σούνακ πήγε σε καταφύγιο στο Λονδίνο, έβαλε ποδιά και σέρβιρε αστέγους με την απαραίτητη συνοδεία κάμερας. Ωστόσο όταν προσπάθησε να μιλήσει με έναν άστεγο η επικοινωνιακή προσπάθεια κατέρρευσε

Ο εκατομμυριούχος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, δέχεται σκληρή κριτική, για τη συζήτηση που είχε με έναν άστεγο που για κακή του τύχη καταγράφηκε στην κάμερα που ο ίδιος είχε φροντίσει να τον συνοδεύει.

Ο Ρίσι Σούνακ και λόγω των ημερών, θέλοντας να στείλει ένα «μήνυμα αγάπης» βρέθηκε σε ένα καταφύγιο αστέγων στο Λονδίνο όπου έβαλε ποδιά και προσέφερε συσσίτιο. Η κίνηση αυτή πέρα από τα επικοινωνιακά οφέλη που τυχόν θα είχε, συνδυαζόταν με την υπόσχεση της κυβέρνησης για παροχή 2 δισ. λιρών για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της αστεγίας σε βάθος τριετίας.

Όλα κυλούσαν ομαλά, έως ότου ο βρετανός πρωθυπουργός αποφάσισε να πιάσει κουβέντα με έναν άστεγο άνδρα. Έτσι ο κ. Σούνακ τον ρώτησε με απόλυτη φυσικότητα τον άνδρα εάν εργάζεται – που αλλού; – στις επιχειρήσεις. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν τουλάχιστον αμήχανος, με την αντιπολίτευση να τον χαρακτηρίζει βασανιστικό.

Σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με τον χρηματοπιστωτικό τομέα

Ο άνδρας σε αυτήν την απρόσμενη ερώτηση, απάντησε ότι είναι άστεγος, αλλά ο Ρίσι Σούνακ δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως μίλησε για το δικό του λαμπρό παρελθόν στον χρηματοπιστωτικό τομέα και ρώτησε τον άνδρα εάν «θα ήθελε να ασχοληθεί».

Ο άνδρας απάντησε με χιούμορ: «Δεν θα με πείραζε, αλλά δεν ξέρω, θα ήθελα πρώτα να περάσω τα Χριστούγεννα». Και στη συνέχεια εξήγησε στον πρωθυπουργό της χώρας ότι η βασική του προτεραιότητα είναι να βρει ένα προσωρινό κατάλυμα για τα Χριστούγεννα, ώστε να μην είναι στον δρόμο.

Για κακή του τύχη, όλος ο διάλογος καταγράφηκε στις κάμερες που συνόδευαν τον πρωθυπουργό για να αναδείξουν τη φιλανθρωπική του δράση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024