Παγκράτι: 29χρονος τραυμάτισε 87χρονη για μια χρυσή αλυσίδα
Ο 29χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του την χρυσή αλυσίδα της ηλικιωμένης
Τον τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη στο Παγκράτι όταν δέχθηκε επίθεση από έναν 29χρονο ο οποίος είχε βάλει στο «μάτι» τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) την ώρα που η 87χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της με τα ψώνια που είχε κάνει νωρίτερα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε μπροστά της ο 29χρονος ο οποίος αρχικά προσφέρθηκε να την βοηθήσει μεταφέροντας τα ψώνια της.
Όταν όμως η 87χρονη έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει, ο 29χρονος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη, της τράβηξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό και την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί.
Τελικά ο 29χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του την χρυσή αλυσίδα της ηλικιωμένης από το Παγκράτι.
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Σασουόλο – Βερόνα 3-0: Την… έσπρωξε στην Serie B
- Με ομάδα έμπειρων, αλλά και νέους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Ελλάδα – Στην αποστολή ο Τεντόγλου


