Γιώργος Αγγελόπουλος: Με τη Δήμητρα έχουμε κοινό πνευματικό
Οι δυό τους γνωρίστηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, απαντώντας για τη σχέση και την πρώτη τους γνωριμία.
Η πρώτη συνάντηση
«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη.
Η Δήμητρα Βαμβακούση για την πρώτη τους γνωριμία
Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.
«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία



