Την πεποίθησή του ότι ο Άρης μπορεί να προκριθεί στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Άλαν Πάρντιου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Ο Βρετανός τεχνικός τόνισε επίσης ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη από το προηγούμενο παιχνίδι.
Όσα είπε ο Πάρντιου:
Για το ματς, αλλά και τη ρεβάνς που ακολουθεί: «Το επόμενο παιχνίδι είναι σπίτι μας και θα είναι καλό για εμάς. Είχαμε ενέργεια, παρότι ήμασταν κουρασμένοι από το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για το αν περίμενε περισσότερα από την ομάδα: «Ναι περίμενα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε επιθετικότητα με τον Καμαρά, αλλά τραυματίστηκε. Ο Πάλμα δεν είναι έτοιμος. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη ενέργεια και φρεσκάδα για τα επόμενα ματς».
LIVE: Ρακόφ – Φιορεντίνα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρακόφ – Φιορεντίνα για τη φάση των «16» του Conference League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT.
LIVE: Μίντιλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίντιλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για τη φάση των «16» του Εuropa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
LIVE: ΑΕΚ Λάρνακας – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ Λάρνακας – Κρίσταλ Πάλας για τη φάση των «16» του Conference League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.