Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Γουόλτερς για Βίρτους

Τι είπε ο Γουόλτερς για Βίρτους

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια και τόνισε πως η νίκη κόντρα στη Μακάμοι δεν αλλάζει πολλά, μιας και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια (19/1) για την 20η αγωνιστική της Euroleague, με τον Νέιτ Γουόλτερς να μιλάει ενόψει την αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα για τα εκτός έδρας παιχνίδια των «πρασίνων», τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι που δεν αλλάζει πολλά αυτή τη στιγμή για την ομάδα και τον μακρύ δρόμο που έχουν ακόμα να καλύψουν.

Όσα είπε ο Γουόλτερς:

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

«Δυσκολευόμαστε εκτός έδρας φέτος, είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας στην Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια παίζει καλά, είναι μία καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, τουλάχιστον κερδίσαμε ένα ματς πάντως».

Για τη Βίρτους Μπολόνια:

«Σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλά και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία καυτή έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς:

«Παίζει εξαιρετικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλοποιεί το παιχνίδια για τους υπόλοιπους, οπότε αν τον αφήσουμε να νιώσει άνετα μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δημιουργήσει.

Είναι ο πρώτος στόχος μας αμυντικά αλλά η Βίρτους έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις. Έχουν πολλούς παίκτες που πρέπει να δούμε πως θα αναχαιτίσουμε».

Για το αν η νίκη με την Μακάμπι απέβαλλε ως ένα βαθμό το άγχος από τους «πράσινους»:

«Μία νίκη δεν αλλάζει και πολλά. Προφανώς είναι καλό που σταματήσαμε το αρνητικό σερί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι πλάτες μας είναι κολλημένες στο τοίχο ακόμα και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα με την ελπίδα να πάρουμε τη νίκη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024