«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια του final 4 στο Κάουνας – Sold out σε πέντε ώρες
Το πάθος του κόσμου για την Εuroleague επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά.
Πραγματική… τρέλα για το Final Four του Κάουνας.
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (17/01) τα εισιτήρια που είχαν τεθεί στην διάθεση του κοινού για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ώρες, όπερ και σημαίνει πως η Zalgirio Arena του Κάουνας θα είναι κατάμεστη.
Τα μόνα εισιτήρια που θα βγουν στην αγορά μέχρι την έναρξη του Final Four θα είναι αυτά που θα δώσει η EuroLeague Basketball στις τέσσερις ομάδες που θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης -αυτά τα εισιτήρια βέβαια είναι λίγα αναλογικά με τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου, αφού προβλέπονται περί τα εξακόσια (600) για κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες.
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά



