Πόπη Τσαπανίδου: «Περιμένουμε απαντήσεις για την παρακολούθηση Φλώρου»
Η Πόπη Τσαπανίδου, μάλιστα, σημείωσε ότι «περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον 'σαχλαμάρα' όπως τον αποκαλεί - σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων - ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».
Τα δημοσιεύματα για την φερόμενη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, συνεχίζουν να πυροδοτούν την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με δήλωσή της σχολίασε πως «με την απάντησή του, ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».
Και προσέθεσε πως «το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν».
«Μένει να μάθουμε – ελπίζουμε σύντομα – αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Τσαπανίδου.
«Ο πρωθυπουργός σιωπά»
Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:
»Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ, που έχει υπό την εποπτεία του;
»Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;
»Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;».
Η Πόπη Τσαπανίδου, μάλιστα, σημείωσε καταληκτικά ότι «περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον ‘σαχλαμάρα’ όπως τον αποκαλεί – σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων – ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442