Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στη φωτογραφία που κυκλοφορεί – Ξυρισμένος με κοντό μαλλί πριν 25 χρόνια
Είναι αγνώριστος!
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα με την επιτυχία του στο θέατρο και την τηλεόραση, καθώς και την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.
Ο εντυπωσιακός γκριζομάλλης ηθοποιός όμως δεν ήταν πάντα όπως είναι σήμερα. Κάποιες δεκαετίες πίσω ήταν ένα αδύνατο μελαχρινό αγόρι, χωρίς γένια με μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.
Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μάλιστα βρήκε φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη από τη θητεία του στον ελληνικό στρατό. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει για τις φανταρικές του φωτογραφίες σε πολύ νεαρή ηλικία και δε θυμίζει σε τίποτα τον ερωτευμένο 45άρη του 2023.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, σχολίασε πως τον προτιμάει πολύ περισσότερο με την εμφάνισή του στα 45 με γκρίζα μαλλιά και μούσια απ’ ό,τι στα 20 του μελαχρινό.
Δείτε την εικόνα
«Όταν έχω την Δέσποινα δίπλα μου…»
Προ εβδομάδων, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για την Δέσποινα Βανδή και τον έρωτά τους.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε δώσει συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου στα παρασκήνια της σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου.
Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Βασίλη Μπισμπίκη για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή και το τραγούδι που θα της αφιέρωνε, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
- Θεσσαλονίκη: Γονείς πλήρωσαν τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν τα παιδιά τους σε δύο νηπιαγωγεία – Δείτε το ποσό
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ






