Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το φιλί με την Νάνσυ μέσα στη δικαστική αίθουσα, μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού
«Ποιος ξυλοδαρμός; Φοράω τη βέρα μου»
Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού που βαρύνει τον γνωστό make up artist.
Υπενθυμίζεται ότι η μνηστή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας εναντίον της πάνω σε διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.
Βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού
Ο δικηγόρος της μηνύτριας ανέφερε στη «Super Κατερίνα» ότι έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.
«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, καταλάγιασαν τα πάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.
Κατά την είσοδό του στο μέγαρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε να αποφύγει τις δηλώσεις εντούτοις αποκάλυψε ότι με τη μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κανένα θέμα προς διευθέτηση.
«Ξυλοδαρμού σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ. Φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά, εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε ο make up artist.
Το φιλί στην αίθουσα
Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ το ζευγάρι όχι μόνο κουβέντιασε στην αίθουσα αλλά αντάλλαξε και ένα φιλί!
Στο άκουσμα όλων αυτών ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κάνοντας λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς», για μία τακτική με σκοπό μόνο την προβολή και η οποία «παίζει» με θέματα πολύ σοβαρά, όπως την κακοποίηση.
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις

