Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη δική του εκδοχή για τον ξυλοδαρμό δίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Τη δική του εκδοχή για τον ξυλοδαρμό δίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντά στα όσα ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα

Τη δική του εκδοχή, μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του, παρουσίασε ο make-up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον εκμεταλλεύτηκε για να χρησιμοποιήσει τη δημοφιλία του και ότι δέχτηκε και ο ίδιος βία. Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε ότι η νεαρή είναι εμμονική μαζί του και τον ζηλεύει παθολογικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν τον άφηνε να κάνει ούτε τις επιλογές που ήθελε επαγγελματικά, ότι επενέβαινε  σε όλα και απειλούσε να αυτοκτονήσει κάθε φορά που εκείνος την χώριζε.

«Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Όποτε τη χώριζα αυτούς τους μήνες που ήμασταν μαζί και την μπλόκαρα, έπαιρνε τηλέφωνο τη μάνα μου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Κι εγώ της έδινα κάθε φορά άλλη μία ευκαιρία», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος έδωσε και την δική του εξήγηση για την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. «Ήρθε από τα Χανιά 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα «πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 2023. Δεν σε θέλω»… Με το που της λέω «χωρίζουμε», μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα σκίζει -οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι-, ενώ χτυπήθηκε και η μύτη μου και έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει μια κλοτσιά στα αχαμνά, με αποτέλεσμα να λυγίσω από τον πόνο. Πάω τότε να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο πάνω μου. Την κυνήγησα γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Της χτυπούσα μια ώρα για να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε. Δεν ξέρω καν αν ειδοποίησαν οι γείτονες την Αστυνομία. Μπορεί να πήρε και η ίδια τηλέφωνο, αφού λειτούργησε με δόλο εναντίον μου. Μπορεί και να της έβαλα εγώ την ιδέα, αφού της φώναζα “άνοιξέ μου την πόρτα, θα φωνάξω την Αστυνομία”. Εδώ μου δάγκωσε το χέρι κι ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή έγινα από θύμα θύτης; Έδωσε κατάθεση ότι την ξυλοκόπησα – είπε ψέματα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024