Στο αυτόφωρο πρώην παίκτης του ελληνικού Survivor – Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Δείτε τι συνέβη...
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, διότι μετά την συμμετοχή του στο Survivor 5, ο ίδιος προκάλεσε αρκετές φορές τα media με την συμπεριφορά του.
Το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο προσκήνιο, λόγω της σχέσης του με την σύντροφό του Νάνσυ, η οποία του έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Στο αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Όλα άλλαξαν πολύ γρήγορα, όμως, αφού η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ του έκανε μήνυση και καταγγελία για ξυλοδαρμό.
Τα δυσάρεστα ανακοινώθηκαν στον αέρα της Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 4/1 στο κανάλι του Alpha, με την ρεπόρτερ του καναλιού να αναφέρει πως η Νάνσυ δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά θα διεξαχθεί κανονικά ιατροδικαστική εξέταση.
Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει πως εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του για να γίνει διάσημη και πως τον εκμεταλλεύτηκε, ενώ εξήγησε πως και η ίδια του επιτέθηκε σωματικά.
Πριν από λίγες ημέρες που η κάμερα της εκπομπής τον είχε πλησιάσει, ο κομμωτής και μακιγιέρ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, καθώς πολλοί παρατήρησαν πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media, αλλά δεν μίλησε για τίποτα παραπάνω.
Την ώρα, λοιπόν, που προβλήθηκε το θέμα, θέλησε να παρέμβει στον αέρα, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δεν τον άφησε και τόνισε πως μέχρι αν διαλευκανθεί η υπόθεση ανακοινωθεί πως πράγματι το έκανε, δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του.
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Νέα εποχή για την παραλία της Φρεαττύδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442