Εχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα οποία είχαν προκληθεί από το αλκοόλ.
Να αναφέρουμε ότι η κόρη του Μαρτίνα, πριν από μήνες, είχε χαρακτηρίσει τη μεταμόσχευση ήπατος ως τη μόνη λύση για να τη σωτηρία του παλαίμαχου χαφ.
Η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής συνδέεται με την Ιταλία.
Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ έφτασε στην Κάλιαρι το 1995 και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους και της Περούτζια πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Νασιονάλ.
Ο Ο’Νιλ είχε χάσει όλη την περιουσία του λόγω κακής διαχείρισης, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο και το αλκοόλ.
Διπλή ανακοίνωση από την Παρτιζάν το πρωί της Τρίτης, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να επισημοποιεί τη συμφωνία του τόσο με τον Ζοάν Πενιαρόγια στον πάγκο, όσο και με τον Αμερικανό NBAer, Κάμερον Πέιν.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης τα... σπάει στη Μπενφίκα, πιάνοντας τον θρυλικό Εουσέμπιο με ένα ρεκόρ που κρατούσε 60 χρόνια και το οποίο μέσα στο 2025 ξεπερνιέται μονάχα από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Χάρι Κέιν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!
Ένας έντονος διάλογος του Στιβ Κερ με τον Ντρέιμοντ Γκριν σε τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια του Γουόριορς-Μάτζικ, «έστειλε» τον Αμερικανό φόργουορντ στα αποδυτήρια ως το τέλος του αγώνα.
Η ιδέα του Πάτσον Ντάκα να πανηγυρίσει εντυπωσιακά το γκολ που πέτυχε με τη Ζάμπια, ισοφαρίζοντας το Μάλι για το Κόπα Άφρικα, παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία...