Δήμος Πειραιά: Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μόνο με παιδιά
Ο κ. Μώραλης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν τα παιδιά, μιλώντας τους παράλληλα για την ιστορία της πόλης, για τα καθήκοντα του Δημάρχου, καθώς και για τη δομή του δήμου.
Μια ξεχωριστή «συνεδρίαση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων κάθισαν οι μαθητές της τρίτης τάξης του 22ου Δημοτικού Σχολείου και συζήτησαν με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για όλα τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν την πόλη.
Ο κ. Μώραλης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν τα παιδιά, μιλώντας τους παράλληλα για την ιστορία της πόλης, για τα καθήκοντα του Δημάρχου, καθώς και για τη δομή του δήμου.
- Διαβάστε επίσης: Μώραλης για Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ενδελεχής έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους
Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα
Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Χρήστος Μακρής.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Ήταν η πιο ωραία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μας επισκέφθηκαν σαράντα παιδιά από δύο τμήματα της τρίτης τάξης του 22ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Συζητήσαμε, μου έθεσαν ερωτήσεις, με «έλεγξαν» και άσκησαν την κριτική τους. Κατάλαβαν πολλά από τη συζήτησή μας και εγώ αποκόμισα πολλά στοιχεία από τα παιδιά.
Δεν διέκοπταν ο ένας τον άλλο και πατούσαν με τη σειρά τους το κουμπί του μικροφώνου για να μιλήσουν. Δεν υπήρχε καμία αντιπαράθεση σε αντίθεση με εμάς τους μεγάλους που όταν συνεδριάζουμε διακόπτουμε ο ένας τον άλλον, υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Βέβαια, όλα αυτά είναι λογικό να υπάρχουν σε εμάς και όχι στα παιδιά.
Αυτή η «συνεδρίαση» έγινε με πρωτοβουλία των μαθητών, ήταν η πιο όμορφη συνεδρίαση και θα ήταν χαρά μας να γίνει και με μαθητές άλλων σχολείων».
Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Μώραλης προσέφερε στις δασκάλες βιβλία για την ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου και στα παιδιά Χριστουγεννιάτικα δώρα. Από τη μεριά τους, οι μαθητές προσέφεραν στον Δήμαρχο μια μεγάλη ζωγραφιά.
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Παλαιά Φώκαια: Συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος – Κατασχέθηκαν 904 κροτίδες
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα
- «Ανακαλύπτει ξανά και ξανά το ‘βαθύ κράτος’ που ο ίδιος εξέθρεψε» – Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση είναι ένα καθεστώς που θέλει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία
- Les Rayons et les Ombres: Η ταινία που διχάζει τη Γαλλία
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442