
Άγριο έγκλημα στο Βέλγιο: 33χρονος σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και το πεντάχρονο παιδί της
Ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε περιοχή της Φλάνδρας στο Βέλγιο. Ένας 33χρονος άνδρας σκότωσε την 28χρονη έγκυο σύζυγό του και ένα πεντάχρονο παιδί στο Τερμόντ.
Ο άνδρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να ομολογήσει την πράξη του, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο RTL.
Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο πτώματα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής, με σκοπό να κάνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των δύο θυμάτων.
«Δεν υπήρξε ένταση, δεν ξέρουμε τι συνέβη»
«Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για τα αίτια του θανάτου. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια έγκυο και το πεντάχρονο παιδί της» ανέφερε η αναπληρώτρια εισαγγελέας Μπερναντέτ Μπάγιενς.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι δεν θα δοθούν λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο δράστης υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το δράστη και τα θύματα, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και έμενε στο διαμέρισμα εδώ και έξι μήνες.
Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο συζύγων, με τους γνωστούς του ζευγαριού να μην μπορούν να καταλάβουν τι οδήγησε σε αυτή την πράξη τον δράστη.
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000.000 ευρώ για τον θάνατο του πατέρα του
- Μυστήριο παραμένει η έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας – Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου
- Η μεγάλη ανατροπή για τον πάγκο της Μπενφίκα – Στην λίστα των «αετών» και ο Ρούμπεν Αμορίμ
- Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό της μοιραίας BMW – Του είχαν γίνει συστάσεις για υπερβολική ταχύτητα
- Παύλος Σιδηρόπουλος – Εν Κατακλείδι: Ο Πρίγκιπας του ελληνικού ροκ σε graphic novel
- Σατανική σύμπτωση ή μήπως όχι; Ο Γρηγόρης Δημητριάδης πρόκειται να συμμετέχει σε πάνελ συνεδρίου με πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ που «προωθούσε» το Predator

