Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες - Την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι

Η ζήλια - υποστηρίζει ο καθ΄ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά - όπλισε το χέρι του

Η νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά προκαλεί οργή και αγανάκτηση, καθώς για μία ακόμα φορά μία γυναίκα πέφτει νεκρή από το χέρι του συντρόφου της. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.

Έκρυψε το όπλο

Αμέσως μετά, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, άγνωστο για ποιον λόγο και με ποια σκοπιμότητα, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πριν παραδοθεί, προκειμένου να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, όταν ο 25χρονος άνδρας, πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη γυναίκα. Κατόπιν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, στο κέντρο του Πειραιά και παραδόθηκε.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Η ανάρτηση στα social media

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία έκανε ανάρτηση στα  social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

«Η κοπέλα ήταν αθόρυβη, εκείνος φώναζε συχνά»

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Όπως περιγράφει μια γειτόνισσα του ζευγαριού στο newsit.gr «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί. Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024