Ουρουγουάη: Ξέσπασε ο Χιμένες με βρισιές κατά των διαιτητών μπροστά στην κάμερα
Οργισμένος ήταν ο Χοσέ Μαρία Χιμένες μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γκάνας με την Ουρουγουάη με τους διαιτητές, τους οποίους και έβρισε μπροστά στην κάμερα.
Με 2-0 επικράτησε η Ουρουγουάη της Γκάνας την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την φάση των «16».
Μετά το πέρας της αναμέτρησης οι Ουρουγουανοί είχαν έντονα παράπονα από την διαιτησία και μερικοί από τους παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.
Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Βραζιλία
Ένας από αυτούς ήταν και ο Καβάνι, ο οποίος έριξε κάτω το μόνιτορ του VAR. Ένας άλλος ήταν ο Χοσέ Μαρία Χιμένες, ο οποίος είχε ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα κατά της διαιτησίας βρίζοντας με πολύ άσχημες λέξεις τους διαιτητές. .
Συγκεκριμένα είπε: «Αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) είναι ένα μάτσο κλέφτες, είναι π…… γιοι. Ναι, κατέγραψέ με. Π….. γίοι».
- Ινδία: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν τη στέλνει ξανά στην… αγκαλιά της Ρωσίας
- Αυλαία για το κρίσιμο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
- Η διπλωματία της ΚΕΔ για να κερδίσει «χρυσά συμβόλαια» και την επόμενη σεζόν
- Τέιλορ Σουίφτ: H μεγάλη νικήτρια των iHeartRadio Music Awards – Η συγκινητική εξομολόγηση της
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος μαθητής που εντοπίστηκε με μαχαίρι στο σχολείο
- Champions League: Άλλαξε ώρα ο τελικός – στις 19:00 η σέντρα
