Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Ρονάλντο: Η «χρυσή» πρόταση, η Τσέλσι και οι υπόλοιπες ομάδες που είναι στο «κόλπο»

Χαμός με Ρονάλντο: Η «χρυσή» πρόταση, η Τσέλσι και οι υπόλοιπες ομάδες που είναι στο «κόλπο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ελεύθερος, αλλά το ενδιαφέρον γύρω από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ παραμένει τεράστιο και οι ομάδες που ενδιαφέρονται αρκετές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το μυαλό του μόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και το προσεχές παιχνίδι με την Ελβετία για τους «16», όμως τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ δίνουν και παίρνουν.

Ο 37χρονος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές μέρες λόγω και της αποκαλυπτικής συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν και πλέον καλείται μετά το Μουντιάλ να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η Αλ Νασρ τον θέλει σαν… τρελή, έχοντας καταθέσει πρόταση για 2,5 χρόνια που ξεπερνάει τα 210 εκατ. ευρώ, όμως ο Ρονάλντο δεν έχει απαντήσει ακόμη και οι «μνηστήρες» συνεχώς αυξάνονται. Η ομάδα που προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον Πορτογάλο φαίνεται πως είναι και η Τσέλσι που θέλει επιθετικό, με τον ίδιο τον Κριστιάνο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει στην Ευρώπη και να παίξει στο Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για τον Ρονάλντο το «transfermarkt» είχε και τον Ολυμπιακό και τον έδινε και φαβορί μάλιστα πριν μερικές μέρες, ενώ ακούγονται ακόμη η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Νιούκαστλ, η Παρί, η Ίντερ Μαϊάμι και η Αλ Χιλάλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Esxpress» το ενδεχόμενο ο Ρονάλντο να παραμείνει στην Premier League είναι πολύ πιθανό, με τους μπλε να σκέφτονται να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Ρονάλντο, ο οποίος «ψήνεται» να μείνει στο Νησί και να παίξει εκεί. Ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Μουντιάλ, αφού όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος αν η Πορτογαλία πάρει το τρόπαιο τότε θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024