Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 62ο λεπτό έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τους Γιώργο Μασούρα και Χάμες Ροντρίγκες.
Οι ερυθρόλευκοι κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και έχουν χάσει όλες τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 61ο λεπτό οι Πειραιώτες κέρδισαν κόρνερ, ο Χάμες ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της πράσινης άμυνας, όμως ο Μπρινιόλι έκανε μια απίθανη επέμβαση, με την μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι.
Μετά την εκτέλεση του δεύτερου σερί κόρνερ για τον Ολυμπιακό, ο Χάμες πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, δοκίμασε ένα ξερό σουτ με το αριστερό, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Ιταλό τερματοφύλακα, όμως και πάλι είχε εξαιρετική αντίδραση διώχνοντας σε νέο κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.