
Αττική: Σε νότια και δυτικά οι περισσότερες βροχές από την κακοκαιρία Eva
Η κακοκαιρία Eva προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε ορισμένες περιοχές του λεκανοπεδίου.
Στα νότια και δυτικά προάστια της Αττικής σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες βροχοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας Eva.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σε ορισμένες περιοχές της Αττικής έπεσαν σημαντικές ποσότητες νερού.
Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, από τους 85 σταθμούς της Αττικής «πρωταθλητές» αναδείχθήκαν η Ελευσίνα με 60mm, το Χαϊδάρι με 55mmμ, ο Κορυδαλλός με 52mm, ο Πειραιάς με 46mm και η Καλλιθέα με 30mm.
Επισημαίνεται ότι 1 χιλιοστό βροχής αντιστοιχεί σε όγκο νερού ίσο με 1 λίτρο ανά τετραγωνικό μέτρο ή 1 τόνο ανά στρέμμα.
Υποχωρεί η «Eva» στην Αττική
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, για το υπόλοιπο της Κυριακής έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα το βράδυ να περιορίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»
- Ουκρανία: Διαθέτει αμυντικά και επιθετικά drones μεγάλης εμβέλειας, λέει ο υπουργός Αμυνας


