Γρήγορης Αρναούτογλου: Δήλωση όλο νόημα – Ποιους καρφώνει;
«Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια»
Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Αρχικά ο παρουσιαστής μίλησε για την βραδινή εκπομπή του, The 2night Show και αν υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν.
«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζουμε σαν φιλοσοφίες και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες συμπάθειες. Μπορεί να έχω κάνει λάθος εγώ ή εκείνοι. Δεν θα φέρω άνθρωπο στην εκπομπή που δεν αισθάνομαι άνετα. Ίσως μέχρι να το λύσεις το πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.
«Κάνω ό,τι μπορώ χωρίς ντιβισμούς»
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Εκατομμυριούχος θα επιστρέψει στις 21 Νοεμβρίου.
«Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί και κάνω ό,τι μπορώ χωρίς ντιβισμούς, να βγάζω πέρα τη δουλειά μου» είπε σε μια δήλωση γεμάτη νόημα και συμπλήρωσε πως «ήξερα από την αρχή ότι όταν βγουν οι ‘Ράδιο Αρβύλα’ θα σταματήσει ‘Ο εκατομμυριούχος’, δεν με πείραζε» επανέλαβε για π0λλοστή φορά.
«Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες, χωρίς στεναχώριες. Κάνω τον σταυρό μου να μπορούμε να δουλεύουμε. Όλα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια. Η ζωή είναι πολύ μικρή και είναι γεμάτη στενοχώριες» κατέληξε.
Δείτε το βίντεο
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές






