Έτσι θα παίξει στο Βόλο ο Παναθηναϊκός
Με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί απόψε ο Παναθηναϊκός στο ματς κόντρα στο Βόλο στο «Πανθεσσαλικό»
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει απόψε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με αντίπαλο το Βόλο, όπου θα έχει στο πλάι τους 15.000 φιλάθλους.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει στο ποιοι θα είναι οι 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν απόψε στην αναμέτρηση, κάνοντας μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των Πρασίνων κόντρα στον Άρη.
Αυτή θα είναι η χρησιμοποίηση του Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Έτσι, η αρχική ενδεκάδα που προκύπτει είναι η εξής: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες, Χουάνκαρ, Τσέριν, Ρούμπεν, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Σπόραρ.
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
