
Συνελήφθη 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη κόρη του για τρία χρόνια
Νέο σοκ με την σύλληψη 40χρονου, ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του τα τελευταία τρία χρόνια.
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον πατέρα της βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη στην Αθήνα με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.
- Διαβάστε επίσης: Φρικιαστικές αποκαλύψεις: Τουλάχιστον 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη
Ο δράστης με καταγωγή από την Αίγυπτο συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης.
Ο 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε την 14χρονη σήμερα κόρη του τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η τελευταία πράξη, έγινε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
