Άννα Κορακάκη: Διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω… Καΐρου
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σταθερού στόχου, που γίνεται στο Κάιρο, η Άννα Κορακάκη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Στο Κάιρο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σταθερού στόχου που αρχίζει αύριο βρίσκονται τα μέλη της εθνικής ομάδας σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, Διονύσης Κορακάκης και Χριστίνα Μόσχη.
Στόχος της Κορακάκη είναι η πρώτη ή δεύτερη θέση στο 10άρι αεροβόλο πιστόλι έτσι ώστε να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια που θα μοιράσει η διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.
Το Σάββατο 15/10 κάνει ποδαρικό στην διοργάνωση η Ελλάδα με την συμμετοχή του Διονύση Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι (8π.μ.). Λίγο αργότερα, το μεσημέρι και ώρα 12:00, ξεκινάνε και οι γυναίκες της ελληνικής αποστολής, Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη επίσης στο αεροβόλο πιστόλι.
Την Δευτέρα 17/10 τα αδέλφια Κορακάκη θα λάβουν μέρος στο μικτό του αεροβόλου πιστολιού.
Την Παρασκευή 25/10 η Κορακάκη θα αγωνιστεί επίσης στο σπορ πιστόλι.
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κατάπιαν» και στο Άμστερνταμ αμέτρητα χιλιόμετρα, με την ιστοσελίδα της UEFA να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο συγκεκριμένο γεγονός
Ο Ροντινέι γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και βεβαίως με το καλύτερο δώρο που ήταν η μεγάλη πρόκριση που πτέυχε ο Ολυμπιακός επί του Άγιαξ.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη συνέτριψαν 26-5 τη Γερμανία και «σφράγισαν» την πρωτιά, πετυχαίνοντας το 3Χ3. Το Σάββατο 31/1 (15:00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Ιταλία ο επόμενος αντίπαλος για τη Β' φάση.