Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚπου αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
«Απών» ωστόσο παρέμεινε για ακόμη μια φορά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ένωσης ταλαιπωρείται ακόμα από μια ίωση και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» ούτε στη σημερινή προπόνηση, προβληματίζοντας και πάλι τον Ματίας Αλμέιδα.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε προπονητικό δίτερμα με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Β.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε προπονητικό δίτερμα με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Β. Ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 9.45».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.