Τι είπε ο προπονητής της Καραμπάγκ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ μετά την νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην Καμπάλα.
Λίγες ημέρες μετά την νίκη της στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, η Καραμπάγκ έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτέλεσμα, επικρατώντας με 1-0 της Καμπάλα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, στους ομίλους του Europa League έκανε έτσι το 8/8, με τον προπονητή των Αζέρων, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ μετά το τελικό σφύριγμα να αναφέρεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης (13/10) κόντρα στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας τα εξής:
«Θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε αύριο. Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται.
Υπάρχει δικαιολογημένα ένταση, οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και η θέλησή μας. Από αύριο θα έχουμε τον χρόνο να επαναφέρουμε τους παίκτες μας σε κατάσταση ετοιμότητας. Πρέπει να βελτιωθούμε».
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).