Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάμες: «Δεν με πειράζει που δεν σκόραρα, σημασία έχει ότι κερδίσαμε»

Χάμες: «Δεν με πειράζει που δεν σκόραρα, σημασία έχει ότι κερδίσαμε»

Ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1, τόνισε πως δεν έχει σημασία που δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Super League, χάρη στα γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες και του Μπακαμπού. Ο Χάμες Ροντρίγκες, που ξεκίνησε βασικός στη αναμέτρηση, δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα στο 52′, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν τον επηρέασε το γεγονός και το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάμες:

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Υψώσαμε το ανάστημά μας και νικήσαμε»

«Δεν με επηρέασε το χαμένο πέναλτι. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν χάσει πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Βοήθησα, έδωσα καλές πάσες και δεν με ενδιαφέρει που δεν σκόραρα. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε το ματς.

Ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου είμαι πάντοτε κοντά στην ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες

Πάντα είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου μας. Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι όταν χάνουμε βαθμούς. Τώρα είναι ευτυχισμένοι και έτσι θέλουμε να τους έχουμε πάντα, γιατί με τέτοιες νίκες αποκτούμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024