Προπονητής Κοπεγχάγης για Ζέκα: Είναι τραγικό, ήταν πολύ αναστατωμένος
Για το σοβαρό τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα μίλησε ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ
Νέο σοκ για τον Κάρλος Ζέκα, που τραυματίστηκε ξανά στο γόνατό του.
Ακόμη μια φορά η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του έμπειρου χαφ, που αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Άαρχους.
Η ανησυχία για την κατάσταση του Ζέκα είναι έκδηλη, με τον προπονητή της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ, να μιλά για τα όσα συνέβησαν.
«Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος.
Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους.
Στα 33 του υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό, πέρσι, και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτήν την ηλικία, αλλά χάρη στο χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος» τόνισε.
- Νέα εποχή για την Real Consulting με διπλό deal – Εξαγορά της OTS και είσοδος νέων επενδυτών
- Μαμουλάκης: Τράπεζες και funds εισέπραξαν παράνομα χρήματα από δανειολήπτες – Η κυβέρνηση τι θα κάνει;
- Το όνειρο ξαναζεί για τη Σάρλοτ
- Ανακοινώθηκε η επιτροπή διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ – Όλα τα ονόματα
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)

