Στους Μπόστον Σέλτικς ο Γκρίφιν
Στους Μπόστον Σέλτικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπλέικ Γκρίφιν
Ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ Μπλέικ Γκρίφιν συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπόστον Σέλτικς.
Ο 33χρονος καλείται να βοηθήσει τους πρωταθλητές της Ανατολικής Περιφέρειας να αντιμετωπίσουν την απουσία του βασικού σέντερ τους, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για 8-12 εβδομάδες ύστερα από επέμβαση που έκανε στο γόνατο.
Παράλληλα, ο Λουκ Κόρνετ τραυματίστηκε στον αστράγαλο λίγο μετά την έναρξη του προπονητικού καμπ αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο ιταλός Ντανίλο Γκαλινάρι υπέστη κάκωση μηνίσκου στο γόνατο το καλοκαίρι, χάνοντας το Ευρωμπάσκετ 2022.
Η Νο1 επιλογή του ΝΒΑ ντραφτ του 2009 και έξι φορές All-Star είχε το «φτωχό» μέσο όρο των 6,4 πόντων και 4,1 ριμπάουντ με τους Μπρούκλιν Νετς την περασμένη σεζόν, ενώ σε 12 σεζόν καριέρας στο ΝΒΑ έχει 19,8 πόντους και 8,2 ριμπάουντ.
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα
- ΕΚΑ: Παναττική απεργία και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα

