Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεταγραφή τίτλου για τον Γιάννη στο NBA – Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν οι Μπακς

Μεταγραφή τίτλου για τον Γιάννη στο NBA – Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν οι Μπακς

Τη φανέλα των Μπακς ενδέχεται να φορέσει ο Τζέρι Κράουντερ, καθώς οι Σανς τον έχουν βάλει στη λίστα ανταλλαγών

Την περσινή σεζόν οι Μπακς δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του Πι Τζέι Τάκερ, αφήνοντας ένα κενό που τους στοίχισε σε ορισμένα παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Ωστόσο, η ομάδα του Μιλγουόκι δεν έκανε κατευθείαν κάποια κίνηση για να αντικατασταθεί ο 37χρονος, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο τη χρονιά που τα Ελάφια στέφθηκαν πρωταθλητές του NBA.

Φέτος όμως έγιναν κάποιες κινήσεις, ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Τάκερ. Το όνομα του Τζέραμι Γκραντ που αγωνιζόταν στους Πίστονς είχε μπει στο μικροσκόπιο, αλλά εντέλει πήγε στο Πόρτλαντ για λογαριασμό των Μπλέιζερς.

Άλλο ένα όνομα που έχει μπει στη λίστα των Μπακς είναι αυτό του Τζέρι Κράουντερ, ο οποίος δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Σανς και σύμφωνα με δημοσιεύματα το Μιλγουόκι ενδέχεται να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι οι Μπακς από πλευράς τους έχουν αρκετούς παίκτες να διαθέσουν για ανταλλαγή. Το ερώτημα όμως είναι τι απαιτήσεις θα έχουν οι Σανς για να παραχωρήσουν τον Κράουντερ. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες στην ουρά που θέλουν να αποκτήσουν τον 32χρονο φόργουορντ.

Είναι μια περίπτωση παίκτη που θα βοηθήσει αρκετά τους Μπακς, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο ρολίστα, που θα κάνει όλη τη «βρόμικη δουλειά». Βοηθά αρκετά στην άμυνα, ενώ ταυτόχρονα έχει και έφεση στο σκοράρισμα.

Την περσινή σεζόν είχε 9,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα με τη φανέλα των Σανς. Επίσης, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι σχεδόν σε όποια ομάδα παίζει πηγαίνει στα πλέι-οφ και στους τελικούς της περιφέρειας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024