Σοκαρισμένη η Ελένη Καστάνη: «Αν απολύθηκα, πείτε το, να το μάθω από εσάς»
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την φετινή της συνεργασία στην τηλεόραση
Η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στην παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του Star με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και στις αλλαγές που γίνονται στην εκπομπή, με σκοπό να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης.
«Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, ως επαγγελματίας. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες» δήλωσε αρχικά.
Όταν ρωτήθηκε για τις παραιτήσεις που ακούστηκαν, η ίδια απόρησε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Α ναι; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν κρύβεται από πίσω κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ. Τώρα βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό».
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά


