Στον Παναθηναϊκό και με τη… βούλα ο Ματέους Πονίτκα!
Παναθηναϊκός και Ρέτζιο Εμίλια έδωσαν τα χέρια για τον Ματέους Πονίτκα, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη μετακίνηση του 29χρονου παίκτη στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.
Ο Πονίτκα προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurobasket, με τον 29χρονο να οδηγεί την εθνική Πολωνίας μέχρι και την 4η θέση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μέτρησε 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα και 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς, κάνοντας τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση για την χώρα του.
Τα όσα απίστευτα έκανε στην Πράγα και το Βερολίνο δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τον Παναθηναϊκό να κινείται αστραπιαία και να τον κάνει δικό του.
Θυμίζουμε, πως ο 29χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στα παρκέ της Euroleague με τις φανέλες των Πρόκομ, της Ζιέλονα Γκόρα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ τώρα, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες με το τριφύλλι.
✍️ Pallacanestro Reggiana comunica di aver raggiunto un accordo con la società greca del Panathinaikos Atene B.C. per la cessione dei diritti sportivi dell’atleta Mateusz Ponitka. pic.twitter.com/ISPK1DdHRU
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.