
Ηράκλειο: Επεισόδιο με «όπλα» κατσούνες και… κάβουρα
Δύο συλλήψεις
Ένας διαφορετικός καβγάς σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο καβγάς είχε για όπλα… κατσούνες. Τις γνωστές σε όλους μας μαγκούρες.
Τελικά ο καυγάς ολοκληρώθηκε με μηνύσεις.
Το χρονικό
Στα κρατητήρια βρέθηκαν δύο άνδρες 48 και 47 ετών μετά από καβγά που εξελίχθηκε σε επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου αρχικά με κατσούνες, ακόμη και με …κάβουρα και στη συνέχεια με μηνύσεις.
Το επεισόδιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτυλίχθηκε χθες γύρω στις 8 το βράδυ, στη Λαγούτα του δήμου Μινώα Πεδιάδας και φαίνεται να πυροδοτήθηκε από προσωπικές διαφορές. Αρχικά ο 23χρονος γιος του 47χρονου πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 48χρονος χτύπησε τον πατέρα του με ένα κάβουρα.
Η καταγγελία του 23χρονου είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του 48χρονου, ο οποίος, όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση σε βάρος του 47χρονου και ενός από τους γιους του, επειδή, όπως υποστήριξε, τον είχαν προηγουμένως χτυπήσει με κατσούνα.
Τόσο ο 48χρονος όσο και ο 47χρονος μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στα κρατητήρια, αφού συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
- Νίνο: Η επανασύνδεση με τη Ζόζεφιν και πόσο κοντά είναι ο γάμος του ζευγαριο
- Στασιμοπληθωρισμός: Αυξάνεται η ανησυχία σε Ευρώπη και Ελλάδα – Δυσοίωνα τα σενάρια για την ανάπτυξη
- Στα αποδυτήρια της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ένας χρόνος χωρίς τίτλους είναι αποτυχία, δύο είναι… ανυπόφοροι»
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη και Μητσοτάκη: Δεν αντέχουν τη δικαιοσύνη και τη λογοδοσία, επιλέγουν την τοξικότητα
- Τραγωδία στη Ρόδο: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από ανήλικη – Τη βίαζε ο θείος της από την ηλικία των 5 χρόνων

