Υποχώρησαν στο Νο 6 Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
Αλλαγές στην παγκόσμια κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Μετά την αποτυχία τους στο US Open και τους πρόωρους αποκλεισμούς τους, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη υποχώρησαν, όπως είναι λογικό, στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και της WTA αντίστοιχα.
Η Σάκκαρη έχασε τρεις θέσεις και βρίσκεται στο Νο 6, μόλις στους +10 βαθμούς από την 7η Σαμπαλένκα.
Η Ίγκα Σβιόντεκ ξεπέρασε τους 10.000 βαθμούς και θα μείνει πολλούς μήνες στο Νο 1, ενώ στο Νο 2 βρέθηκε η Ονς Ζαμπέρ μετά την παρουσία της στον τελικό της Νέας Υόρκης.
Ο Τσιτσιπάς έπεσε μία θέση, είναι κι αυτός πλέον στο Νο 6, ενώ στην κορυφή της κατάταξης των ανδρών είναι ο Αλκαράθ, ο Κάσπερ Ρουντ είναι στο Νο 2 και ο Ράφαελ Ναδάλ στο Νο 3.
Ο Μεντβέντεφ… γκρεμίστηκε από τη κορυφή και είναι στο Νο 4, με τον Ζβέρεφ, που απουσίαζε από τη Νέα Υόρκη, στο Νο 5.
Όσον αφορά τη κούρσα για τους τελικούς σε ATP και WTA, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στους άνδρες, μαζί με τους Αλκαράθ, Ναδάλ και Ρουντ.
Στις γυναίκες ο πρόωρος αποκλεισμός της Σάκκαρη την πέταξε εκτός 8άδας, καθώς είναι 9η αυτήν τη στιγμή με 2.358 βαθμούς και χρειάζεται επειγόντως καλές πορείες από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του
- ΗΠΑ: Μετανάστες που είχαν λάβει ειδικό καθεστώς προσωρινής προστασίας κινδυνεύουν με απέλαση
- Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον για τον τραυματισμό της στους Ολυμπιακούς: «Δεν μετανιώνω» (vid, pic)
- SpaceX: O Μασκ αλλάζει προτεραιότητα – Σχεδιάζει «πόλη στη Σελήνη» πριν επεκταθεί στον Άρη





