Με το απόλυτο στην κορυφή ο Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία της Superleague (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τις σημερινές (11/9) αναμετρήσεις.
Πολύ ενδιαφέροντα ματς περιελάμβανε το σημερινό (11/9) πρόγραμμα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Βόλο και έτσι με τον έναν βαθμό που συγκέντρωσε ανέβηκε στους 8, ενώ από την άλλη πλευρά, η ομάδα από τη Θεσσαλία βρίσκεται πλέον στους 5 πόντους.
Ο Παναθηναϊκός πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ επικρατώντας με σκορ 2-1, κάνοντας το 4/4 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των 12 βαθμών. Στην αντίπερα όχθη, η Ένωση παρέμεινε στους έξι πόντους.
O Άρης κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα, φεύγοντας με το διπλό από την Τρίπολη, αφού επικράτησε με σκορ 2-0. Έτσι οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη και έφτασαν τους επτά βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από τρεις ισοπαλίες και παραμένουν στους τρεις πόντους.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο Πολ Ντέινο και η παρεξήγηση στο Instagram – Τρία Όσκαρ έβαλαν στη θέση τους τον Κουέντιν Ταραντίνο
- Κεντρικό ρόλο και αυξημένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Χρυσή Αυγή: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Ναζιστικό κόμμα, γνήσιο τέκνο της ιδεολογίας αυτής»
- Πράσινο φως της FDA στην πρώτη οικιακή συσκευή κατά της κατάθλιψης – Πώς λειτουργεί
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέας κοινωνικής δομής
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται

