Θεραπεία ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα του Eurobasket
Θεραπεία έκανε στην σημερινή πρώτη προπόνηση επί Ιταλικού εδάφους ο Κώστας Αντετοκούνμπο που φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα του Eurobasket
Πολύ δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα του Εurobasket ο Κώστας Αντετοκούνμπο αφού σήμερα (31/8) στην πρώτη προπόνηση επί Ιταλικού εδάφους δεν προπονήθηκε.
Ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της εθνικής μας κόντρα στην Κροατία την Παρασκευή (2/9, 18:00).
Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Κώστας Σλούκας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον εναρκτήριο αγώνα απέναντι στους Κροάτες.
Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τελική δωδεκάδα της Ελλάδας αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα μικροτραυματισμών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).