Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Μουκουντί και Ελίασον μπαίνουν στα πλάνα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Μουκουντί και Ελίασον μπαίνουν στα πλάνα του Αλμέιδα

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον θηριώδη αμυντικό να ξεκινάει πιθανότατα και βασικός.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, και μετά από επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ πραγματοποίησε ανοιχτή για τον Τύπο προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα. Ο Αργεντινός τεχνικός φανέρωσε έτσι πολλά από τα όσα σκέφτεται για το προσεχές παιχνίδι της Ένωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/9, 21:30) στη Ριζούπολη αλλά και γενικότερα για το επόμενο διάστημα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Κώστας Γαλανόπουλος που θα παίξει στο φιλικό της Β’ ομάδας με την Αγία Παρασκευή, ο Αλεξάντερ Φράνσον ο οποίος έκανε ατομικό, λόγω εντός χτυπήματος που δέχθηκε στον αχίλλειο και ο Θεοδόσης Μαχαίρας που επίσης έκανε ατομικό. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν στη διάθεση του Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τον Καμαρά η Ρόμα (pics & vids)

Όπως συνηθίζει ο Αλμέιδα σε κάθε προπόνηση πραγματοποίησε ένα δίτερμα, 10 εναντίον 10, με τον Αρόλντ Μουκουντί να είναι στους βασικούς ως αριστερός στόπερ, με τον Τζαβέλλα κεντρικό και τον Βίντα να μένει δεξιά. Στους βασικούς ήταν και ο Γκατσίνοβιτς ως δεξί μπακ χαφ αλλά και ο Γκαρσία αντί του Μάνταλου, ως παρτενέρ του Αραούχο στην επίθεση. Και οι δύο (Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία) αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα απέναντι στον ΠΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στο δίτερμα πήρε μέρος κανονικά και ο Νίκλας Ελίασον ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως μπακ χαφ με τους αναπληρωματικούς. Σε μία από τις δοκιμές μάλιστα o Αλμέιδα πήρε από το αριστερό άκρο τον Τσούμπερ και στον χρησιμοποίησε στην τριάδα των χαφ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024