Κι όμως ο Σαλάχ δεν σκόραρε στο 9-0 της Λίβερπουλ!
Η Λίβερπουλ πέτυχε εννιά γκολ κόντρα στην Μπόρνμουθ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατάφερε να μην έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή σε κανένα από αυτά.
Η κλάση του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί. Ο Αιγύπτιος άσος ανήκει ήδη στους θρύλους της Premier League χάρη στα κατορθώματά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ωστόσο στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ η απόδοσή του σχολιάστηκε για ένα αρνητικό… κατόρθωμα.
Οι «reds» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν εννιά γκολ, θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα, αλλά ο Αιγύπτιος δεν είχε συμμετοχή σε κανένα από αυτά. Κι όμως! Ο Σαλάχ τελείωσε το παιχνίδι με μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ. Σε ένα ματς που μόνο ο… Άλισον δεν σκόραρε, ο Αιγύπτιος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του αν και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του.
Διαβάστε επίσης: Formula 1: Ο Σάινθ την pole position λόγω τιμωρίας του Φερστάπεν
Όπως είναι λογικό, το παραπάνω στατιστικό δεν πέρασε απαρατήρητο, με τους Άγγλους να «γλεντάνε» τον Σαλάχ στο twitter.
Sebelum ada permainan #FPL, semua fans Liverpool pasti senang. Sekarang, tidak lagi. Terutama yang kaptenin Salah.
Firmino: 2 gol 3 assist
Diaz: 2 gol
TAA: 1 gol 1 assist
Tsimikas: 2 assist
Carvalho: 1 gol
Elliott: 1 gol
van Dijk: 1 gol
Robertson: 1 assist
Salah: 0 gol 0 assist pic.twitter.com/W6Mr9oogNr— Bolbol Eleven (@bolboleleven) August 27, 2022
- Μάργκο Ρόμπι-Τζέικομπ Ελόρντι: Το διαφημιστικό ειδύλλιο για τα Ανεμοδαρμένα Ύψη κούρασε – «Όχι άλλο Showmance»
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές σε δεκάδες στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία
- Μετέφερε ναρκωτικά στη φυλακή κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 71-88: Επιβλητική η «Ένωση», απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση (vid)
- Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Λακωνίας – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος ψαράς από το Γύθειο
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»


