
Λάουρα Νάργες: Δεν φαντάζεστε τι φτιάχνει τα μεσάνυχτα για χάρη του Σαντικάι
Η Λάουρα Νάργες σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα
Η Λάουρα Νάργες σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι.
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος! Η Λάουρα Νάργες ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.
Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης η εγκυμονούσα αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι ο σύντροφός της… έχει λιγούρες και της ζητάει επίμονα να φτιάξουν πίτσες!
Παρά την ώρα, η Λάουρα Νάργες δεν χάλασε χατίρι στον Χρήστο Σαντικάι και μπήκε στην κουζίνα να ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό στο αγόρι της.
Δείτε το βίντεο
- Ο Εβρά διαπρέπει και στο «γήπεδο» των επιχειρήσεων
- «Super Mario Galaxy» – Μια ταινία χειρότερη από την τεχνητή νοημοσύνη
- Le Monde: Η συντηρητική ελληνική κυβέρνηση κλυδωνίζεται από τα σκάνδαλα – Ανασχηματισμός έκτακτης ανάγκης
- Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ισπανία: Η σιδηροτροχιά όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα είχε σπάσει μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημα
- Παναθηναϊκός: Πρωτοκλασάτο «6» και Τριάντης για τη μεσαία γραμμή





