
Δάκης: Θα «τραγουδήσει» ανήμερα των γενεθλίων του από τη γειτονιά των αγγέλων
Ο Δάκης όπως φαίνεται είχε προνοήσει για όλα
Μια ηχογραφημένη επιθυμία που είχε κάνει ο Δάκης αποκαλύπτεται τρεις μήνες μετά τον θάνατό του.
Ο αξέχαστος καλλιτέχνης θα «τραγουδήσει» ξανά απόψε -ανήμερα των γενεθλίων του- από τη «γειτονιά των αγγέλων».
Ο Δάκης είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.
Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός ανέφερε ότι: «Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.
Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».
- Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε την ιστορική έπαυλή της στο Χόλιγουντ για 30 εκατ. δολάρια
- NBA: Οι Θάντερ ισοπέδωσαν τους Λέικερς, 1-0 και για τους Πίστονς (vids)
- Greek Banks Reshape Insurance Sector With New Deals
- Σαλαμίνα: Περιπολικό παρέσυρε 12χρονη έξω από σχολείο τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πόδι
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το Final Four της Euroleague
- Γαστούνη: Οκτώ προσαγωγές για τον εμπρησμό του μαγαζιού του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί

