«Συμφωνία ΑΕΚ – Μοντέρο, μένει το «ναι» της Μπεσίκτας» (pics)
Σύμφωνα με τους Τούρκους, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Μοντέρο και πλέον «δουλεύει» την υπόθεση με την Μπεσίκτας.
Έτοιμη για μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με «τιτιβίσματα» από την Τουρκία, η Ένωση βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Φρανθίσκο Μοντέρο!
Όπως αναφέρει ένας λογαριασμός που ασχολείται με τα της Μπεσίκτας, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και πλέον η υπόθεση «δουλεύεται» ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και την τουρκική ομάδα.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο το four-peat και το 48ο!
Özel | Montero, AEK ile anlaştı. Kulüpler arası görüşmeler devam ediyor.
# @_blackwhitearms 🔥☑️
— Black White Arms (@_blackwhitearms) August 20, 2022
Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία η ΑΕΚ εξετάζει εδώ και μερικές ημέρες και παρά την απόκτηση του Μουκουντί, φαίνεται πως ο Αλμέιδα θέλει να προσθέσει ακόμα έναν αμυντικό στο ρόστερ του.
Montero ve AEK kulübü sözlü olarak anlaşmaya vardı.
Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.
— kartalisthaber (@kartalisthaber) August 20, 2022
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μοντέρο με την Μπεσίκτας έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Έξι ονόματα που προστατεύτηκαν από τη δημοσίευση της λίστας Έπσταϊν, πλέον κατονομάστηκαν – Θεωρούνται ύποπτοι
- Σ. Ζαχαράκη: Τα πρώτα δείγματα της αρχιτεκτονικής του νέου Λυκείου – Τα κομβικά σημεία πριν το «Εθνικό Απολυτήριο»
- Οι δίδυμες κόρες της Μαντόνα παίζουν ποδόσφαιρο στην Τότεναμ – Η στενή σχέση της ποπ σταρ με το άθλημα
- Η Chappell Roan αποχωρεί από το πρακτορείο της μετά την αναφορά του ιδρυτή του Κέισι Γουάσερμαν στα αρχεία Έπσταϊν
- Μεγάλες αλλαγές στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για λόγους ασφαλείας


